Onze klassen vinden plaats in kamphuis ‘t Haantje, Brandstraat 105, 8755 Doomkerke (Ruiselede). Het duur van de klassen varieert van 2 tot 5 weekdagen. Bij een aankomstdag wordt een middagmaal, een vieruurtje en een avondmaal voorzien. Een volle dag bestaat uit ontbijt, fruit, middagmaal, vieruurtje en avondmaal. Bij een vertrekdag wordt een ontbijt, fruit en een middagmaal voorzien. Minstens eenmaal per dag is er een warme maaltijd. Het precieze aankomst- en vertrekuur spreken we samen af.

Locatie

Onze natuurklassen gaan door in ‘t Haantje in Doomkerke. Gelegen tussen de velden en de bossen van Ruiselede, Wingene en Beernem vormt het dorp een prachtige locatie om te genieten van de natuur in al haar aspecten. Je vindt er zowel de typische rust van een plattelandsdorp als de overweldigende schoonheid van de natuur.

Praktisch

Inschrijven doe je via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om verder af te spreken. Het minimum aantal leerlingen is 35, maximum kunnen er 75 komen. Wil je met een kleinere groep komen, neem dan even contact met ons op.

De prijs varieert naargelang het gekozen programma. De prijs per dag bevat: overnachting, maaltijden en eventueel een aanbod. Per 15 deelnemende leerlingen gaat er 1 leerkracht gratis mee.

Een maand voor de start van de klassen, ontvang je van ons het volgende: een bundel voor de leerlingen met hoekenwerk om voorafgaand aan de klassen te maken, een brief om mee te geven aan de leerlingen met extra informatie en een meeneemlijstje, uitgewerkte lesfiches vanaf het voorbereidende hoekenwerk in de klas tot en met de activiteiten ter plaatse.

Nog vragen? Stel ze via het contactformulier!