over ons

Wij zijn

NeuzeNeuze is ontstaan in de hoofden van Joke Devolder en Bart Gobyn. Dit enthousiaste duo voelde er wel iets voor om kinderen wat meer aan te bieden buiten de schooluren. Hun passie werd aangewakkerd toen bleek dat er voor hun eigen kinderen in de buurt weinig themakampen waren. In de eerste plaats bekijken ze deze kampen als ouders. Beiden haalden veel ervaring uit hun jaren leiding in de jeugdbeweging en speelpleinwerking.

NeuzeNeuze wordt pas echt met creatieve en professionele begeleiders. Dit zijn vrijwilligers die een pedagogische of didactische opleiding achter de rug hebben of daarmee bezig zijn.

onze kampen

Een kampdag start om 9:00 en eindigt om 16:30. Er is opvang voor en na het kamp (vanaf 7:30 en tot 18:00). In de voormiddag krijgen de kinderen fruit, ‘s middags een warme maaltijd en in de namiddag een koek. De hele dag door krijgen de kinderen water.

De kampen vinden plaats in basischool De Linde in Doomkerke en basisschool De Akker in Egem. We kozen telkens voor een veilige, groene locatie met veel mogelijkheden. Kleinschalige kampen met kleine groepjes per leeftijdscategorie die begeleid worden door ervaren monitoren.

Leuke themaweken waar zowel sport, spel, knutselen, koken en experimenteren aan bod komt.