Wij zijn

NeuzeNeuze wordt georganiseerd door Joke Devolder en Delphine Devooght, twee gemotiveerde leerkrachten die kinderen een leuke tijd willen aanbieden na de schooluren. In de eerste plaats bekijken we de kampen als ouders. Voor ons staan plezier en een warm gevoel voorop. Kinderen voelen zich thuis en kunnen helemaal zichzelf zijn.

NeuzeNeuze wordt pas echt met creatieve en professionele begeleiders. Dit zijn vrijwilligers die een pedagogische of didactische opleiding achter de rug hebben of daarmee bezig zijn.

onze kampen

Een kampdag start om 9:00 en eindigt om 16:30. Er is opvang voor en na het kamp (vanaf 7:30 en tot 18:00). In de voormiddag krijgen de kinderen fruit, ‘s middags een warme maaltijd en in de namiddag een koek. De hele dag door krijgen de kinderen water.

De kampen vinden plaats in het Reuzenhuis in Tielt en in  basisschool De Akker in Egem. We kozen telkens voor een veilige, groene locatie met veel mogelijkheden. Kleinschalige kampen met kleine groepjes per leeftijdscategorie die begeleid worden door ervaren monitoren.

Leuke themaweken waar zowel sport, spel, knutselen, koken en experimenteren aan bod komt.